Uw bestelling annuleren

Het is mogelijk uw bestelling te annuleren. Gelieve dit z.s.m. te mailen onder vermelding van uw bestelnummer. Hoe sneller wij uw annulering ontvangen, des te eerder wij de verwerking kunnen stopzetten. Indien de bestelling reeds verwerkt is, kunnen wij deze niet meer worden geannuleerd. U kunt bij ontvangst wel de artikelen retour sturen. Bekijk hiervoor ons retourbeleid.

Zodra uw bestelling succesvol is geannuleerd, moet u geen betaling meer uitvoeren. Eventuele betalingen worden dan zo spoedig mogelijk teruggestort. Wij trachten steeds binnen 14 dagen terug te betalen.

SaniScout annuleert uw bestelling

In enkele gevallen zijn wij genoodzaakt uw bestelling te annuleren. Dit kan om verschillende redenen:

– Het artikel is niet (meer) leverbaar
– De adresgegevens zijn onduidelijk of incorrect

Zodra uw bestelling succesvol is geannuleerd, moet u geen betaling meer uitvoeren. Eventuele betalingen worden dan zo spoedig mogelijk teruggestort.

Retourneren

Voldoet het artikel of product niet aan uw verwachtingen of wensen? Bij SaniScout kunt u als klant binnen 14 kalenderdagen na levering het artikel retourneren. Indien uw retour voldoet aan onze voorwaarden (zie onderstaand), betalen wij u het bedrag terug.

Controleren

Controleer uw bestelling bij ontvangst steeds op beschadigingen en de compleetheid. Indien uw bestelling niet compleet of beschadigd is, gelieve dit binnen 48 uur bij ons te melden via ons service aanvraag formulier. Beschadigingen aan uw bestelling behandelen wij alleen indien u foto’s meestuurt. Wij trachten uw melding steeds zo snel mogelijk te behandelen.

Retourneren – voorwaarden

Het product mag retour gestuurd worden:
– binnen 14 kalenderdagen na levering
– als het compleet en onbeschadigd is
– als het ongebruikt en niet gemonteerd is geweest
– in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden en mag niet gescheurd of stuk gesneden zijn)
– Producten die speciaal voor u zijn vervaardigd of op aanvraag zijn besteld, kunnen niet geretourneerd worden.

Indien de producten beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Retour sturen

Wettelijk heeft u een herroepingsrecht: binnen de zichttermijn van 14 dagen mag u uw bestelde artikelen retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat alle artikelen uit de bestelling geleverd zijn. Mocht het zo zijn dat u een artikel retour wilt sturen dan dient u hiervoor eerst het formulier “retouraanvraag” in te vullen en mee te sturen.

Retouraanvraag BE (BIJLAGE I MODELFORMULIER VOOR HERROEPING)

Zodra wij uw producten retour hebben ontvangen ontvangt u uw betaling binnen 14 dagen terug.
Tijdens de bedenktijd (14 dagen na ontvangst van uw product) mag u het product gebruiken zoals u dat in de winkel zou doen. Echter, wordt het product zodanig gebruikt dat het niet meer in ‘winkelstaat’ is, dan kan het zijn dat u minder geld voor het product terugkrijgt. Dit geldt ook voor de verpakking! Plak dus geen stickers of schrijf niet op de originele verpakking, maar breng deze aan op bijkomend inpakpapier of verpakking. Vergeet uw begeleidende brief niet!

Retouradres

Retouren mogen onder bovenstaande voorwaarden worden verzonden worden naar:

SaniScout
Oude heibaan 15
2235 Hulshout
België

Kosten retourneren

Aan het retour sturen van producten zijn helaas wel kosten gebonden. Deze worden niet door ons vergoed. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Afhankelijk van het product kunt u deze per pakketdienst of transportbedrijf naar SaniScout op laten sturen. Deze kosten variëren afhankelijk van het product en zijn voor eigen rekening. We raden u aan om de retourzending steeds verzekerd te verzenden.

Afhandeling

Na ontvangst van een volledig ingevulde retouraanvraag dient u uw bestelling of desbetreffende gedeelte daarvan binnen 14 kalenderdagen bij SaniScout ontvangen zijn.

Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren. De termijn van terugstorten varieert per betaalmethode.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.