badkamerinspiratie

Inspiratie: Ga jij voor Romantisch, landelijk, industrieel of een Basic badkamer?

Romantisch

Waarom zou u alleen op Valentijnsdag romantische sferen creëren? Dat kan het hele jaar door! Transformeer je badkamer tot een thuiswellness en creëer je superromantische sfeer; een fijn bad, inloopdouche, warme kleuren, zachte handdoeken, kaarsjes, geurstokjes, lekkere verwarmde handdoeken van de handdoekradiator

Landelijk

Landelijke badkamers stralen rust en harmonie uits.Back to nature, dat is waar het allemaal om draait in de landelijke badkamer. Natuurlijke materialen als hout, beton en bamboe. Kies daarbij overigens wel voor hout wat geschikt is voor een vochtige ruimte zoals een badkamer! Een  kleurenpaletten van wit met warme tinten als zand, bruin en grijs op de wanden en de vloer.

Industrieel

Robuuste en stoere elementen, want tierlantijnen zijn aan de liefhebber van de industriële stijl niet besteed.  In industriële badkamers wordt vaak gebruik gemaakt van onbewerkte materialen : hout, beton en staal, en strak vormgegeven meubels spelen hier de hoofdrol.Deze worden gecombineerd met moderne vormen zoals vierkanten design kranen. Deze badkamer een mix van ambacht, stoere materialen..

 

Basic

Een strakke, minimalistische badkamer. Less is more: als dit ergens van toepassing is dan is het wel bij een basic badkamer. een basic ingerichte badkamer de ideale plek om de dag op een relaxte manier te beginnen of eindigen.In deze badkamer is tot rust komen het belangrijkste. De kleuren zijn neutraal (naturel, wit of zwart), de vormen niet te ingewikkeld. Schoonheid zit ‘m in eenvoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *